100 Situacions extraordinàries a l'aula

(Cossetània Edicions)

Paz Monserrat i Jordi de Manuel

 

Al llarg de l'itinierari educatiu tots hem viscut situacions extraordinàries a les aules. Algunes les recordem bé, d'altres les hem oblidat. Llegir aquest recull narratiu de cent situacions reals des de l'educació infantil a la universitat ens pot fer reviure el passat com a estudiants o el nostre present com a professionals de l'educació. Les narracions -basades en vivències reals- transiten per un ventall d'emocions: de l'insòlit a la tendresa, de la duresa a l'humor. Les veus narratives són diverses: estudiants, professorat, pares i mares. En qualsevol cas, el llibre pretén ser un petit homenatge a la feina, sovint silent i poc agraïda, dels mestres i professors.

 

RESSENYES; Europa Press, Ara (Cua de Quiró), La Vanguardia, Radio Martorell, Ara (Fora de classe), Ara Criatures, Blog d'en Pere Nieto, Rapsòdia, Mascaró de Proa, 3 de Vuit

Audios: ELS TONTOS (veu: Miquel Llobera, música: Dvorák); KEEP CALM (veu: Maribel Gutiérrez, música: Locomotora Negra); LOS TONTOS (veu: Maribel Gutiérrez, música: Dvorák); COLORS (veu Jesús M. Tibau)

"ENSENYANT", poema del professor, narrador i poeta Ramon Minoves que tanca el llibre (veu de Miquel Llobera)

e