La barrera (Alrevés. crims.cat)

Algunes crítiques, articles i ressenyes publicades: PUNT/AVUI , A l'Ombra del Crim , La Màgia dels Llibres , En Clau de Negre, Cruce de Caminos, La Petita Llibreria, La Vanguàrdia BCNegra, Taradell.Com, Negra y Mortal, Culturas's La Vanguardia

Entrevistes: PUNT/AVUI , Entrevista Llibres Píxels i Valors (Ràdio4), Prohibit llegir (Ràdio4), Històries (Ràdio Argentona)

Gaspar Garín controla la barrera del torn de nit del Port Fòrum. Una matinada estival, Gaspar s'adona que un vehicle entra i surt del Port d'una manera sospitosa. Pocs dies abans, Evelyn Machado manté una entrevista de feina per no perdre el pis del barri del Poblenou on viu amb la mare i les germanes. La caporal Lídia Sánchez i l'agent Pau Ribó han començat a treballar en l'Operació Amnèsia, una investigació policial sobre casos amb ús de substàncies de submissió química. La recerca els condueix al Port Fòrum.

La novel·la explora com la condició humana, la cobdícia i l'abús de les persones més vulnerables poden confluir en un crim inimaginable.

La barrera, Mans lliures (2009) i La mort del corredor de fons (2012), estan ambientades a la ciutat de Barcelona i comparteixen el protagonisme de la caporal Lídia Sánchez i l'agent Pau Ribó.