Orsai (Meteora) Guia didàctica. Proposat Programa Gust per la Lectura

Miscel·lància d'Orsai Tast Punt de Llibre (Catalunya Ràdio) Icat FM , L'Ultima troballa, L'illa dels llibres, COM Ràdio, Vols Llegir?

Algunes crítiques i ressenyes publicades: El fil d'Ariadna, Llegir en cas d'incendi Salvatblog, Temps Avui/Punt, Vols llegir?, L'Illa dels llibres , Presència, Espirals, Butll SCCFF, Triangle , La biblioteca del Kraken, Chryssula's Blog, Entrevista a la llibreria Nollegiu, Fulbol Club de Lectura(1) Futbol Club de Lectura (2)

En quina situació trobaríem un caçatalents futbolístic, un professor de matemàtiques, un velocista bielorús o un noiet que es deleix per jugar a la xarranca, però conegut per tothom com Pantera Negra? En quina situació quedarien l’esposa embarassada d’un fanàtic del Barça, un venedor de pipes de l’antic estadi de Sarrià, un porter que confessa haver-se deixat comprar, un delinqüent que vol robar les sis copes del Bus dels Campions o un prestigiós àrbitre que pot ser substituït per un altre col·legiat infal·lible? En quina situació veuríem una final de la Copa del Món entre Brasil i Catalunya, una afició enfervorida pels colors de Polònia, uns directius organitzant un Mundial de seixanta dies o un partit celebrat de camí cap a les estrelles? Sens dubte, en una situació d’Orsai.

Matemàtiques i futbol: Rao equivalent